woensdag 21 november 2007

Balkenbende & Co schuldig bevonden aan oorlogsmisdaden!

Het blijft verbijsterend te zien hoe laks zelfs de tegenstanders van de illegale oorlogen in Afghanistan en Irak zijn in hun handelen - of het gebrek daar aan eigenlijk - wat betreft hun optreden tegen deze fascisten. We worden continu schaamteloos voorgelogen door onze zogenaamde ¨volksvertegenwoordigers¨ - met plat gestreken smoelen nog wel - over alle mogelijke onderwerpen, en in het ongewisse gehouden door de media, maar nu hebben we ze te pakken!


Iedereen die nog twijfels heeft over de legitimiteit van deze oorlogen of over de schuldvraag wat betreft de participatie hieraan door onze regering; lees dit stuk - maar met name alle linkjes - aandachtig. Dit zal alle twijfel wegnemen.


Kabinet Balkenende en Aanhang; GUILTY, GUILTY, GUILTY!


Om te beginnen wil ik het punt over de MVW (Massa Vernietigings Wapens) aanhalen. Op 8 juli 1996 heeft het Internationale Gerechtshof in Den Haag uitspraak gedaan over de vraag: ¨Zijn kernwapens in strijd met het Internationaal Recht?¨ In het kort, alle bestaande kernwapens zijn illegaal! Alleen al het hebben van die dingen en/of het dreigen ermee wordt gezien als een oorlogsmisdaad. Waarom wordt er dan niet opgetreden tegen de NAVO? Nederland maakt alleen al schuldig door zich niet tegen de NAVO te verzetten. Een goeie actie is Bomspotting.


Dit is dus een extra stok om mee te slaan. Als we ze niet linksom kunnen pakken, dan doen we het wel rechtsom. In ieder geval geeft het de hypocrisie aan van onze ¨wereldleiders¨ - waar ik Balkenende natuurlijk niet toe reken wegens zijn gebrek aan verstandelijk vermogen - in hun agressie tegen diverse landen. Iets wat met deze wet per direct gestopt en bestraft zou moeten worden. Ik weet dat het haringen in een emmer snot zijn, dat dit tuig alles doet om hun verantwoording te ontlopen (voorbeeld), maar door continu de aandacht te blijven vragen voor dit soort onderwerpen gaan we wel degelijk steeds meer grip krijgen op de situatie.


Om nog eens te benadrukken hoe gestoord de Balkenbende is wil ik even verwijzen naar een stuk - geschreven door Henk Ruyssenaars - waarin verslag wordt gedaan van de zoveelste misdadige actie. Dit keer gaat het over het gebruik van DU (depleted uranium) in wapens/munitie op initiatief van een commissie van de VN. Nederland heeft als een van de weinige landen VOOR het gebruik van die troep gestemd! Dringt dit door mensen? De Balkenbende is van mening dat het oke is om zelf wel MVW`s te gebruiken die het hele midden oosten onbewoonbaar maken. Die hele kliek zou gelyncht moeten worden voor het uitbrengen van die stem!


Goed. Ik heb het internet eens afgeplozen naar diverse acties m.b.t. het voor de rechter slepen van de bekende oorlogszuchtige monsters. Tot mijn verbazing vond ik veel meer dan ik had durven denken. Het begon met een stuk over Bush senior en zijn toenmalige administratie. Deze voormalige president is op maar liefst 19 punten schuldig bevonden aan oorlogsmisdaden, gepleegd tijdens de 1e Golf oorlog. Je zou toch zeggen dat zoonlief daar zijn conclusies uit zou trekken, nietwaar? Maar nee, junior gaat nog veel erger tekeer. Senior kan trots zijn, het zoontje is hem inmiddels voorbij gestreefd van het aantal beschuldigingen betreft. Proficiat!


Hieronder staan diverse linkjes, het zullen er zeker nog wel meer zijn, maar dit is echt al heel erg veel. Meer dan genoeg om het directe aftreden van het huidige kabinet te eisen, waarna ze allemaal - zonder de bescherming van hun huidige status - meteen in de boeien geslagen kunnen worden.


Afghanistan

International Criminal Tribunal For Afghanistan at Tokyo I

International Criminal Tribunal For Afghanistan at Tokyo II

Irak-conferentie in Brussel

The Brussells Tribunal

Worldwide Tribunal To Meet In Istanbul Over U.S. War Crimes In Iraq

The International Criminal Tribunal for Iraq in Tokyo I

The International Criminal Tribunal for Iraq in Tokyo II


Irak

The four reasons I

The four reasons II

The four reasons III

Archive of U.S. Bombings, Invasions and Occupations of Iraq

IPS News

ITI I

ITI II

Opening Speech, World Tribunal on Iraq - Istanbul

Declaration of the Jury of Conscience, World Tribunal on Iraq - Istanbul

We the people judge Bush

Citizens` hearing report

Censored Images of War - gepost door Nexus op Argusoog


Diversen

Vredesmuseum

Klup

A.n.s.w.e.r.

PNAC

Wikipeda


Voor hen die liever en videootje kijken dan lappen tekst lezen - mensen zoals ik dus - staan hier wat linkjes naar getuigenverklaringen enz.

War Tribunal Irak (WTI) in Istanbul

The Bush Crimes Commission:

Friday Session Part One (deel 1/11), 20 januari 2006

Saturday Session Part One (deel 1/3), 21 januari 2006

Sunday Session Part One (deel 1/5), 22 januari 2006

Alle sessies bestaan uit meerdere delen, zoek dus zelf even de vervolgen op.

Lees hier meer, bekijk foto`s en extra materiaal.


Waar dit alles op neer komt is dat de agressors - Bush en Blair - schuldig zijn bevonden aan een waslijst van oorlogsmisdaden, misdaden tegen de mensheid en misdaden tegen de vrede. Maar niet enkel deze twee pionnen, ook alle partijen die deelnamen aan de ¨Coalision of the Willing¨ zijn schuldig bevonden wegens diverse misdrijven. Dus ook de Balkenbende & Co!


Lees de aanbevelingen in de diverse uitspraken; de burgers dienen zich - liefst geweldloos – maar met elk middel wat hun ter beschikking staat, zich te ontdoen van deze misdadigers en er op toe te zien dat dit tuig voor de rechter komt. Dus, waar wachten we op? Een nieuwe oorlog in het midden oosten? Gaan we pas wat doen als er atoombommen ontploffen? Of laten we ons gewoon bekoeieneren door onze totalitaire regering? Ik dacht het niet! Wij zijn allemaal soeverein en we dienen ook zo behandeld te worden. Alles wat daarvan afwijkt is een misdaad en dient derhalve bestraft te worden. Kabinet Balkenende BV heeft al zoveel regels en wetten geschonden dat ik niet meer weet waar te beginnen zou ik het willen opnoemen.


¨If we don`t take action now, we settle for nothing later
Settle for nothing now, and we`ll settle for nothing later¨

-Rage against the Machine; Settle for Nothing-


Bij de weg, of je van de muziek houdt of niet, luister eens naar de teksten van Rage against the machine. Als je er echt niet tegen kunt kan je hier een aantal van hun lyrics lezen. Na de aanslagen van 9/11 werden er door Bush 150.000 liedjes/nummers gecensureerd, verboden om op radio of tv uit te zenden. Deze band was de enige waarbij ALLE nummers op de zwarte lijst stonden. Zouden ze een misschien een puntje gemaakt hebben..?


~~~


¨Iedereen die op de hoogte is van illegale activiteiten en een kans heeft hiertegen op te komen, is een potentiele misdadiger onder het internationale recht, behalve als deze persoon maatregelen treft om deze misdaden te voorkomen¨ (citaat uit het vonnis van het Tokio-Tribunaal, waar de Japanse oorlogsmisdadigers uit de WOII berecht werden)


Dit komt overeen met ons artikel 160 van het Wetboek van Strafvordering. Kortom, iedereen die deze kennis draagt is bij wet verplicht aangifte te doen bij een opsporingsambtenaar. Je kunt hier een standaard aangifte formulier downloaden. Maak het persoonlijk, maar verwijs bij het doen van je aangifte ook naar deze tekst, of neem een uitdraai mee van de uitspraken van de diverse tribunalen.


~~~


Wet Internationale Misdrijven (WIM) treedt in werking

Opsporing van internationale misdrijven zoals oorlogsmisdaden, genocide en foltering wordt sinds 2003 onder gezag van het Landelijk Parket uitgevoerd door een multidisciplinair team van de Nationale Recherche bij het Korps landelijke politiediensten (KLPD). Dit rechercheteam beschikt over specialisten op het gebied van oorlogsstrafrecht en deskundigen zoals historici, politicologen en cultureel antropologen. De eenheid is er gekomen omdat Nederland als schuilplaats onaantrekkelijk moet worden voor verdachten van oorlogsmisdaden, genocide of misdaden tegen de menselijkheid. Lees hier verder.


Prachtig toch? Hier hebben we een zaak - en een opsporingsdienst die zich specifiek met die materie bezig houdt. Als we die twee nou eens leuk bij elkaar gingen brengen? Zo simpel is het gewoon!


Ik ben een eenvoudig mensje, geen rechtsgeleerde, maar afgeleerde. Ik heb afgeleerd om zonder na te denken te luisteren naar de onzin die wordt uitgekraamd door de authoriteiten. Ik heb afgeleerd klakkeloos waanzinwetten te accepteren. Ook heb ik mezelf afgeleerd alles maar passief gade te slaan in de ijdele hoop dat het misschien ooit nog wel eens beter zou kunnen worden, misschien, als het mee zit, je weet maar nooit...


Het zal volgens de wet wellicht niet kunnen/mogen, maar ik ben er voor al dat tuig onder burgerarrest te plaatsen en aan justitie over te dragen. Dit gaan we de hele bende eerst bekend maken, zodat ze bij elke publieke verschijning bij voorbaat al hun broek vol schijten van angst. Dan zullen we pas zien met wat voor ellendelingen we werkelijk te maken hebben. We gaan ze overal opwachten, bij elke verschijning, waar dan ook. Dit is een voorbeeld dat we wel van de Amerikanen kunnen overnemen.


¨It has to start somewhere, It has to start sometime
What better place than here, What better time than now
All hell can`t stop us now¨

-Rage against the Machine; Guerrilla Radio-


Met name die gasten van We are C.H.A.N.G.E. weten erg goed hoe je deze guerilla technieken kan toepassen. Zo goed zelfs dat de neo-cons zich nu in het nauw gedreven voelen en hun ware aard beginnen te laten zien. De ¨truthers¨ en aanhangers van Ron Paul worden nu terroristen genoemd, gevaarlijke gekken die Al-Quida steunen (nou vraag ik je...). Al deze mensen - bijna 90% van de Amerikanen dus - dienen volgens puppets als Glenn Beck, David Horowitz, Bill O'Reilly, Rush Limbaughen en meer van dat tuig van o.a. CNN ¨ge-tasert en tot pulp geslagen te worden¨.


Een oproep tot geweld dus, op een wereldzender nog wel. En dan te bedenken dat Blackwater met hun nieuwe logootje ook domestic ingezet gaat worden. We moeten onze regering hier en nu afstoppen, voor dat deze gekte volledig gaat overslaan naar Europa. Nu kan het nog zonder al te veel moeite, dat wordt wel anders over niet al te lange tijd. Hoe meer macht dit gajes zich toeeigent, hoe moeilijker het wordt ze ter verantwoording te roepen. Drukjacht is toch oke? Goed, laten we ze dan met pek en veren uit de macht en in de cel jagen!


"Keep your thoughts positive because your thoughts become your words,
keep your words positive because your words become your behaviors,
keep your behaviors positive because your behaviors become your habits,
keep your habits positive because your habits become your values,
keep your values positive because your values become your destiny."

-Mahatma Ghandhi-